Circus – upea viihteen keskus aivan Helsingin ytimessä

Yökerho Helsingin keskustassaCircus on tunnettu yökerho Helsingin keskustassa, aivan Narinkkatorin laidalla. Tämä on tunnettu monenlaisista tapahtumistaan sekä aktiivisesti yökerhoelämästä joka viikko. Mikä sitten tekee Circuksesta erikoisen, ja miksi siellä on mukava pistäytyä ainakin kerran elämässä? Circus on hyvinkin laaja yökerho, sillä siellä voi juhla kerralla jopa 1500 ihmistä. Se on suosittu myöskin monenlaisia etukäteen suunniteltuja tapahtumia ajatellen.

Faktaa tästä keskustan yökerhosta

Circus on siis kapasiteeltaan enintään 1500 ihmiselle sopiva. Tarkka osoite on siis Salomoninkatu 1-3. Paikasta löytyy esiintyjiä varten tietenkin myös luonnollisesti kaksi pukuhuonetta. Paikalta löytyy myöskin pesukone ja kuivausrumpu, mikäli sellaiselle tulee tarvetta. Hyvin on siis otettu huomioon myöskin tämä artistien puoli, eikä vain asiakkaiden viihtyvyyttä. Heidän nettisivuiltaan myös löytyy monipuolisesti tarkemmat tiedot, jotta artistit tietävät kamoihinsa ja roudaamiseen liittyvät asiat. Tiedot lyötyvät tietenkin helposti myös englanniksi, sillä paikalla käy suhteellisen paljon esiintyjiä myöskin suomen ulkopuolelta.

Tapahtuma-areena taipuu moneksi

Puitteet ovat hyvät, ja catering -palveluiden, viiden baarin sekä laadukkaiden äänentoistolaitteiden ansiosta paikalla voi järjestää hyvinkin monenlaista tapahtumaa. Esimerkiksi yritykset voivat järjestää illanistujaisia siellä, vaikkapa kunnon illallisella. Tietenkin paikkaa voivat hyödyntää myös muut suuremmat ryhmät, kuten syntymäpäiviä tai muita merkkipäiviä juhlivat porukat. Circus on myös vallan mainio paikka päättää polttaripäivä! Illan meininki vielä kruunaa tämän erikoisen päivän hyvin!

Circuksessa järjestetään myös säännöllisesti paljon keikkoja. Artisteja on selkeästi mietitty paikan suunnitteluvaiheessa, sillä sieltä löytyy viihtyisä, 15 hengen green room esiintyjiä varten. Lava on myös hyvä: se on noin metrin korkeudessa suuren tanssilattian edessä. Sanomattakin selvää lienee, että niin valot kuin äänentoistolaitteetkin ovat huippuluokkaa, joten täällä kelpaa kovempienkin artistien esiintyä suurille yleisöille. Lisäksi erilaisia tapahtumia varten tässä monipuolisessa yökerhokeskuksessa on kolme videotykkiä sekä valkokangasta.

Yksityistapahtumien ja yökerhon railakkaiden iltojen lisäksi Circuksessa on järjestetty muun muassa Helsinki Samba Carnaval -tapahtuman viralliset jatkot. Tämän samban SM-kisakulkueen jatkojen aikana paikka täyttyi luonnollisesti sambaajista, osalla vielä ainakin osa kisa-asuista käytössä. Esiintymislavan valtasi perinteisen bändin tai artistin sijaan Capoeira -show. Capoeira on erikoinen, kamppailulajeja ja tanssia yhdistelevä esiintymismuoto. Se on lumoavaa katseltavaa, ja Circus muuntui sopivaksi esiintymispaikaksi myös tähän. Tämä oli myöskin erityisen fiiliksiä nostattavaa sambaajille, ja se todisti myös, kuinka monenlaiseen tämä tila muuntuu sopivaksi. Vain mielikuvitus on rajana tämän tilan käytössä siis. Tietenkin keikkabussin parkkipaikkakin on suunniteltuna valmiiksi.

Millaisia tapahtumia Circuksessa on lähitulevaisuudessa?

Hyvin useina iltoina paikalta löytyykin esiintyvä bändi. Arkipäivisin on esiintyjänä usein jokin hieman pienempi, paikallinen bändi, mutta isompiakin nimiä keikkakalenterista löytyy. Muutamia poimintoja ovat Don Huonot, 22. syyskuuta, Kaija Koo 6. lokakuuta sekä 7. lokakuuta esiintyvä Mustache. Sitä ennen Circusessa järjestetään Weekend Festareiden viralliset jatkot, eli: Weekend Festival Official Neon Dreams After Party. Näihin pääsee osallistumaan niin perjantaina 4. elokuuta kuin lauantainakin, 5. elokuuta.

Circuksessa järjestetään paljon keikkoja