Päivitys Helsingin gay-baareista

Nyt on aika tarkastella gay-ihmisten suosittuja baareja Helsingissä. Helsingin gay-kulttuuri on avointa ja elävää, josta johtuen ravintolatarjontaakin on ihan mukavasti. Baareissa järjestetään usein myös erilaisia aktiviteetteja aina live-esiintyjistä stand upiin ja drag queen kisoista bingoiluun saakka.

Suosituin gay-baari on tietysti kaikkien tuntema Dtm, mutta Helsingistä löytyy myös muita baareja gay-ihmisille, joita käymme läpi tässä kirjoituksessa.

dtm

Dtm

Dtm sijaitsee aivan Helsingin ytimessä, Forum kauppakeskuksen vieressä. Dtm on Pohjois-Euroopan suurin homobaari ja siten myös ehdottomasti Helsingin suosituin homobaari. Dtm on auki vuoden jokaisena päivänä ja ikäraja vaihtelee 18 – 20 ikävuodesta illasta riippuen. Dtm toivottaa avoimesti kaikki tervetulleeksi sukupuolesta tai mieltymyksistä riippumatta. Dtm on usein myös laadukkaita live-esiintyjiä.

G Lounge Skybar & Club

G Lounge Skybar & Club on yksi uusimmista kattobaareista Helsingissä. Sen 9. kerroksesta olevasta lasikuutiosta avautuvat ehkäpä Helsingin upeimmat näkymät. Baari tarjoilee päivisin upeaa kuplivaa sekä illalla kattobaari muuttuu viihtyisäksi yökerhoksi, jossa DJ:t soittavat kuumimpia listahittejä.

Fairytale

Fairytale on pieni ja sympaattinen homobaari Helsingin Kalliossa aivan Metroaseman tuntumassa. Fairytalessa on usein melko tiivis tunnelma, sillä paikka on pienen pieni. Tämä luo jännitystä iltaan, sillä koskaan ei voi tietää, millainen meno Fairytalessa on. Plussaa on, että Fairytalesta saa myös edullisia juomia.

Cafe Cavalier

Cafe Cavalier on kiva gay-kahvila ja baari Helsingin keskustassa Kampin metroaseman lähettyvillä. Cavalierista saa niin kahvilatuotteita kuin viiniä, olutta ja upeita drinkkejä. Cavalier on tunnettu myös live esiintyjistään, joista asiakkaat voivat illanvieton ohessa nauttia.

Hercules

Hercules on yli 30-vuotiaille gay-miehille suunnattu yökerho aivan Helsingin keskustassa. Herculassa on avoin ja rento tunnelma, joka tarttuu varmasti juhlijaan kuin juhlijaan. Hercules on myös tunnettu live-esiintyjistään sekä upeista show-ohjelmistaan. Herculeksen valttikortteina voidaankin pitää upeaa tunnelmaa sekä kohtuullisia juomien hintoja

Näiden useiden baarien lisäksi Helsinki tarjoaa monia muita upeita kohtaamispaikkoja kuten kahviloita ja erilaisia tapahtumia gay-ihmisille. Tämä on erittäin tärkeää, jotta samanhenkiset ihmiset voivat verkostoitua ja juhlia omina itsenään. Nähtäväksi jää, tuleeko Helsingin katukuvaan vielä enemmänkin kilpailua ja tarjontaa homobaareissa.