Lataa Amazon Prime sisältöä

Amazon Prime on loistava tapa nauttia yöelämästä monien viihdevaihtoehtojensa ansiosta. Etsitpä sitten elokuvailtaa tai jännittävää konserttia, Prime tarjoaa kaiken mahdollisen. Pääsy satoihin tuhansiin TV-ohjelmiin, elokuviin ja musiikkiin antaa Prime-jäsenille mahdollisuuden löytää jotain juuri heille sopivaa. Lisäksi suoratoisto on kätevää millä tahansa laitteella, joten viihdettä on helppo pitää yllä myös matkoilla. Kaiken kaikkiaan Amazon prime on täydellinen kumppani, kun suunnittelet illanviettoa kaupungilla. Varmista siis, että hyödynnät kaikki edut, jotka tulevat mukaan ja viettäkää hauska ilta!

Amazon Prime

Jeff Bezos perusti 25 vuotta sitten Amazonin – yrityksen, joka aluksi erikoistui kirjojen myyntiin. Liiketoiminnan edetessä asiakkaille tarjottiin vähitellen lisää tuotteita ja medioita. Ajan mittaan tilanne muuttui sekavaksi, kun eri nimet alkoivat edustaa samaa suoratoistopalvelua; esimerkiksi Amazon Instant Video nimettiin uudelleen yksinkertaisesti “Amazon Videoksi” ja Prime Instant Video nimettiin uudelleen “Prime Videoksi” Vuonna 2018 molemmat palvelut sulautuivat lopulta yhdeksi ainoaksi tarjonnaksi – Prime Video – mutta ohjelmistoissa käytetään silti edelleen termiä “Amazon Video”, jotta ohjeiden antaminen olisi helpompaa. Kätevämpää vaihtoehtoa etsiville Amazon Prime Video on mahdollistanut sisällön lataamisen suoraan ja katsomisen offline-tilassa. On kuitenkin huomioitava joitakin olennaisia seikkoja: sovellus on asennettava laitteeseen, ohjelmia ei voi ladata kannettaviin tietokoneisiin tai tietokoneisiin, tiettyjä nimikkeitä voi katsoa vain tietyn ajan, ja jos tilaus peruutetaan, ladattuja videoita ei voi enää katsoa. Sukella laajaan valikoimaan rajatonta viihdettä Amazon Videon avulla! Suoratoistamalla parhaita elokuvia ja sarjoja HD-tarkkuudella voit nauttia upeasta katselukokemuksesta, jollaista ei ole ennen nähty.

Jos haluat varmistaa, että suosikkiohjelmasi ovat käytettävissäsi Amazon Videolla, suosittelemme tallentamaan ne nyt, sillä niiden saatavuus tulevaisuudessa on epävarmaa.

VPN

Virtuaalisen yksityisverkon (VPN) avulla Amazon Primen käyttö on turvallista millä tahansa laitteella. VPN:n avulla voit helposti suoratoistaa Amazon Prime Videota tietokoneellasi, älypuhelimellasi tai tabletillasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että muut tahot näkisivät toimintasi. VPN:n avulla voit myös katsoa alueellisesti rajoitettua sisältöä, kuten sarjoja ja elokuvia, jotka ovat saatavilla vain Yhdysvaltojen ulkopuolella. Lisää tietoa VPN yhteydestä löydät täältä.

Audials Movie

Audials Movie on täydellinen työkalu elokuvien suoratoistofaneille. Sen avulla voit tallentaa Amazon Prime- tai Freevee-videoita salamannopeasti, hankkia automaattisesti DVD:n kannet ja tunnisteet, joissa on tietoja, kuten sarjan/elokuvan nimi, mukana olevat näyttelijät, lajityyppi, ohjaajan nimi ja kuvaus siitä, mitä odottaa. Voit myös tallentaa samanaikaisesti useita elokuvia, ja toistaa koko kauden keskeytyksettä samalla, kun Audials tallentaa koko yön. Amazon Prime Videon avulla voit ladata satoja nimikkeitä laitteeseesi offline-katselua varten, joten sisällön lataamisen avulla voit katsoa suosikkielokuviasi ja -televisio-ohjelmiasi missä ja milloin tahansa.  Aloita kirjautumalla ensin Amazon-tilillesi ja avaamalla sitten Prime Video -sovellus yhteensopivalla laitteellasi. Sieltä voit selata videoluetteloa ja valita ne, jotka haluat ladata. Kun olet valinnut videon, napauta “Lataa”-painiketta, jolloin sen lataaminen alkaa välittömästi. Latauksen jälkeen voit helposti käyttää kaikkia näitä nimikkeitä ilman internetyhteyttä milloin vain haluat! Amazon Primen avulla voit ottaa viihteen mukaasi kaikkialle.

Videotallennus

Amazon Prime -videoiden tallennus Android-laitteilla

  • Vaihe 1: Tallenna Amazon Prime Audials Movie -ohjelmalla noudattaen annettuja ohjeita.
  • Vaihe 2: Napsauta “Storage: PC” Audials Movie -ohjelman alareunassa ja napsauta sitten +-kuvaketta lisätäksesi Android-laitteesi valitsemalla luettelosta “Android Smartphone, Tablet…”. 
  • Vaihe 3: Uusi ikkuna avautuu ja kehottaa sinua liittämään Android-laitteesi USB-kaapelilla siirtoprosessin jatkamista varten.
  • Vaihe 4 : Seuraa kaikkia myöhempiä ohjeita tallentaaksesi videon (videot) onnistuneesti puhelimeesi!

Amazon Prime -videoiden tallennus iPhonella

  • Vaihe 1: Lataa Windows PC:llä Audials Movie ja käytä sitä elokuvan tai jakson tallentamiseen.
  • Vaihe 2: Napsauta videotiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse “Vie iTunesiin”. 
  • Vaihe 3: Liitä Apple-laitteesi kaapelilla.
  • Vaihe 4: Käytä iTunesia tallentuneen sisällön siirtämiseen puhelimeesi!

Metallimusiikki

Metalli on tärkeä osa populaarikulttuuria, ja sen vaikutus on tuntunut muodissa, kirjallisuudessa ja kuvataiteessa. Se on myös synnyttänyt kukoistavan alakulttuurin, joka koostuu kovista faneista, joiden omistautuminen genrelle on lähes pakkomielteistä. Suosiostaan huolimatta metallimusiikki herättää edelleen voimakkaita reaktioita kriitikoissa, jotka pitävät sitä väkivaltaisena ja tuhoavana. Metalli on kuitenkin taidemuoto, joka kestää edelleen, ja sen omistautuneet fanit pitävät sen hengissä ja vievät sitä eteenpäin uusiin suuntiin. Amazon Music palvelun kautta tilaajilla on käytössään laaja kirjasto metallimusiikkia. Laajan valikoiman ansiosta kuuntelijat voivat tutustua eri alalajeihin ja jopa löytää ikonisia julkaisuja legendaarisilta artisteilta. Etsitpä sitten klassista thrash- tai doom-metallia tai jotain nykyaikaisempaa, kuten deathcorea tai progressiivista metallia, Amazon Music tarjoaa jotain musiikkimakuusi sopivaa. Lisäksi tilauksen mainokseton suoratoistopalvelu ja pääsy eksklusiiviseen sisältöön sekä alennukset fyysisistä albumeista tekevät Amazon Music palvelusta yhden parhaista tavoista pysyä ajan tasalla kaikesta metallista.

Amazon Primen avulla sinulla on valinnanvaraa. Amazon Prime tarjoaa jokaiselle jotakin, halusitpa sitten tutustua uuteen musiikkiin, katsoa TV-ohjelmia tai elokuvia matkalla. Nauti rajattomasta pääsystä tuhansiin musiikin, television ja elokuvien suoratoistopalveluihin Prime Videon. Amazon Prime Video on yksi maailman suosituimmista suoratoistopalveluista, jossa on laaja valikoima elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Ainoa haittapuoli? Et voi koskaan olla varma, pysyykö suosikkisisältösi katsottavissa. Voit korjata tämän ongelman yksinkertaisesti käyttämällä Amazon Prime Converteria tallentaaksesi haluamasi videot MP4-tiedostoiksi, jotta pääset katsomaan niitä offline-tilassa aina, kun sinulle sopii!