Parhaat klubit Helsingissä juuri nyt

Jos kuulut milleniaaleihin ja etsit parhaita paikkoja kuunnella elävää musiikkia Helsingissä, löysit juuri oikealle sivulle! Helsingissä on useita upeita paikkoja, jotka tarjoavat huippuluokan viihdettä.  Olipa kyseessä sitten house, rap tai tekno, Helsingistä löytyy jokaiselle jotakin! Esittelemmekin nyt muutamia kaupungin kuumimpia paikkoja kullekin genrelle.

Ääniwalli ei jätä ketään kylmäksi

Ääniwalli on oikea paikka chillailuun ja hengailuun. Tämä baari tarjoaa monenlaista musiikkia aina jazzista ja soulista hip hopiin ja räppiin, joten se on loistava kohde oikeastaan kaikille! Halusitpa sitten tanssia tai vain hengailla ystävien kanssa, Ääniwalli tarjoaa jotain juuri sinulle. Samalla kun tutkit keikkakalenteria kannattaa vilkaista myös https://virtuaalivaluutat.net/. Saattaa olla, että innostut kryptoista yhtä paljon kuin Mouhouksen tulevasta esiintymisestä!

Kaiku on kuin tuulahdus Berliinin teknoklubeja

Kaiku Club on moderni paikka, joka tarjoaa innovatiivisen vaihtoehdon elektronisen musiikin ystäville. Tämä paikka sijaitsee hipstereiden kaupunginosassa, Kalliossa. Laadukkaan äänentoistojärjestelmänsä ansiosta Kaiku Club kutsuu vieraat nauttimaan house- ja teknomusiikin parhaimmistosta. Siellä on ystävällinen ilmapiiri ja mahtava tunnelma, joten se on täydellinen paikka unohtumattomalle illalle. Jos siis etsit ainutlaatuista kokemusta Helsingistä, Kaiku Club on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka.

Kaarle XII on Helsingin takuuvarma menomesta

Kaarle XII tai tuttavallisemmin Kalle, on yksi Helsingin vanhimmista ja tunnetuimmista elävän musiikin tapahtumapaikoista. Se sijaitsee kaupungin sydämessä ja siellä esiintyvät suurimmat musiikkinimet ympäri maailmaa. Se on ehdottomasti ehdoton vierailukohde, jos haluat kokea uskomattomia live-esityksiä! Kuusi baaria ja kolme erilaista musiikkityyliä muodostavat kokonaisuuden, jonka ansiosta et tule pettymään. Tiesitkö, että Kallessa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia? Esimerkiksi ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat Kallessa eivät kuulostaisi hullummalta, eihän?

Hard Rock House Itä-Helsingissä pistää jalat tamppaamaan

Yksi Helsingin ainutlaatuisimmista tapahtumapaikoista on Hard Rock House Helsinki. Tässä paikassa yhdistyvät eri musiikkigenret klassisesta rockista elektroniseen musiikkiin ja jopa jazziin. Paikan päällä on mahtava tunnelma, ja paikka on avoinna joka viikko torstaista sunnuntaihin. Artistikattaus Hard Rock Housessa on laaja ja lavalla nähdään muitakin kuin listahittejä esittäviä tähtiä. Alkoholittomien juomien valikoima ansaitsee myös erityismaininnan!