Helsingin parhaat terassit

terassiKesä on taas pian täällä ja nyt on korkea aika katsastaa Helsingin parhaat terassit, jotta tiedätte mihin tulevana kesänä tulee suunnistaa. Viime kerralla teimme jutun Hernesaaren rannasta, joka on erittäin suosittu kesäpaikka. Hernesaaren rannan naapuriin on tullut kuitenkin todella kova kilpailija, Löyly. Löyly on Jasper Pääkkösen ja Antero Vartian rakennuttama designsauna, jonka terassi vetää varsinkin Suomen julkkiksia puoleensa. Lähes 2000 neliön terassilla voi nauttia erilaisista juomista sekä ruoasta. Terassi on rakennettu moneen tasoon ja Löylyn terassilta avautuvat ehkäpä koko Helsingin upeimmat näkymät merelle.

Kappelin terassi on yksi Helsingin vanhimmista ja suurimmista terasseista aivan Esplanadin puiston vieressä. Terassi on usein turistien suosiossa, sillä kauppatori sijaitsee aivan Kappelin vieressä. Kappelin terassilta voi seurata samalla Espan vilinää taikka Espan lavalla usein soitettavaa livemusiikkia.

Musiikkitalon terassi on melko uusi tulokas Helsingissä, mutta sen sijaitsi on aivan loistava, sillä se sijaitsee Sanomatalon kupeessa. Terassin sijainti on siinäkin mielessä loistava, sillä siihen paistaa koko päivän. Näin ollen terassille ei tarvitse kiirehtiä tiettyyn aikaan päivästä.

Groteskin terassi on hiukan haastava löytää, sillä se sijaitsee sisäpihalla. Terassi on kuitenkin kokeilemisen arvoinen, sillä Grotesk tarjoaa upeita erilaisia laadukkaita drinkkejä. Terassi on myös mukavan kotoisa ja tunnelmallinen.

Tornin Ateljee Barin terassi tulee kokea kerran elämässä. Se on usein täynnä, mutta paikan odottaminen on vaivan arvoista. Terassilta avautuu Helsingin upeimmat näköalat kaupunkiin, sillä baari on korkealla. Tämän vuoksi myös juomien hinnat ovat myös hieman korkeampia. ’

Kaivopuiston edustalla Liuskaluodolla on Skiffer niminen ravintola, jonka terassilla voi päästä nauttimaan merellisestä ilmastosta. Saarelle on yhteysalus, joka kulkee 20 min välein. Tämä terassi on upea kuumana helteisenä kesäpäivänä.