Hernesaaren ranta – Suomen kesäparatiisi

hernesaaren-ranta-8-beach-1024x768Kevät tekee jo tuloaan, ja terassiakaudet avautuvat. Kesälle kannattaa myös alkaa tekemään To Do – listaa, ja me suosittelemme että lisäät siihen heti ensimmäisenä Hernesaaren rannan. Hernesaaren ranta on kesäpäivänviettoalue aivan keskustan kupeessa, joka tarjoaa vierailijoilleen unohtumattomia elämyksiä. Tarjolla on muun muassa hyviä juomia sekä vastustamatonta streetfoodia. Näiden lisäksi Hernesaaren rannasta löytyy paljon erilaisia kesäisiä aktiviteetteja, superhauskoja tapahtumia sekä rannalla rentoutumista. Hernesaaren ranta avaa jälleen vappuna, joten sinne kannattaa kiiruhtaa heti ensimmäisenä aurinkoisena päivänä toukokuussa!

Hernesaaren rannasta löytyy oma venelaituri, johon on mahdollista saapua omalla veneellä ja kiinnittää sen laituriin vierailun ajaksi.  Alueelta löytyy myös Konttiterassi, joka on täydellinen paikka auringon palvontaan ja kavereiden kanssa hengailuun. Tämä terassi löytyy aivan ravintolapalveluiden vierestä, ja on myös sopiva vaihtoehto ruokailuun. Huvilan baarista on mahdollista tilata maukkaita juomia, ja huvila on rakennettu tunnelmaltaan lämpimäksi. Iltapäivälle saapuu huippu DJ:tä, ja juhliminen saa jatkua aina pitkälle yöhön saakka.

Aurinkorannalta löytyy erilaisia ruokakontteja, josta löytyy 4-8 hengen loosseja. Täältä löytyy myös iso nurmialue, jossa pääsee nauttimaan auringosta sekä erilaisista piha-aktiviteeteista. Aurinkorannalta löytyy myös suuri baariteltta, jonka alle mahtuu jopa 300 henkilöä. Alueelta löytyy myös ainutlaatuinen puulava, jossa nähdään kesän aikana suosittuja esiintyjiä. Takaa avartuu sininen meri, sekä lavalla on mieletön äänentoisto. Näiden kaiken lisäksi Hernesaaren ranta tarjoaa Merilaiturin, jossa on 10 hengen tilaussauna uskomattomilla maisemilla.

Mikäli kesän suunnitelmat ovat vielä auki, Hernesaaren ranta on ehdoton ykkösvaihtoehto kesäillan vietolle!